Захід для дітей із особливими потребами

Дата: 06.12.2018 17:22
Кількість переглядів: 586

Фото без описуЩорічно на початку грудня відзначається Міжнародний день людей з особливими потребами, який  нагадує нам, що поруч живуть люди,  які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними.

Практика показує, що люди з особливими потребами можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох членів нашого суспільства.

Яготинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї, відділу освіти молоді та спорту, відділу культури, туризму, національностей та релігії Яготинської районної державної адміністрації в  приміщенні Яготинської дитячої школи мистецтв було організовано  захід для дітей із особливими потребами. До проведення заходу були залучені не лише діти, а також і батьки.

У заході взяла участь перший заступник голови Яготинської районної державної адміністрації Тетяна Петрівна Сухенко. Під час свого звернення до дітей та їхніх батьків вона наголосила на важливості  успішної соціалізації, розвитку своїх сильних сторін і талантів та подальшій інтеграції у суспільство дітей із особливими потребами, та додала, що найголовніше, щоб поруч завжди були добрі люди. Доброта і милосердя - це крила, на яких тримається людство. Доброта людини - у її погляді, лагідних очах, щирій усмішці. А ще й в доброму привітному слові.

Кожен день у житті людей з особливими потребами наповнений прагненням пристосовуватися до самостійного життя у суспільстві, самовдосконалення, приносити радість собі та оточуючим. І незважаючи на деякі невдачі та смуток, надія на краще та більш легше своє існування в суспільстві не залишає їх. Головне для них, що життя є і воно продовжується

 Учасники концертної програми  учні  Яготинської дитячої школи мистецтв та Яготинської дитячої музичної школи подарували незабутні емоції та враження своїм гостям.

По закінченню заходу  кожний присутній отримав солодкий подарунок.

Ми закликаємо всіх людей до милосердя, чуйності і доброти, які допоможуть людям з  особливими потребами легше переносити тяготи і позбавлення можливостей. Нехай ніхто з них не залишиться обділеним нашою увагою. Ми різні. Але ми - рівні.

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді,

Служба у справах дітей та сім’ї,

Відділ освіти молоді та спорту,

Відділ культури, туризму, національностей

та релігії Яготинської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування