Відбулось засідання містобудівної ради при Яготинській районній державній адміністрації

Дата: 26.11.2018 17:09
Кількість переглядів: 857

Фото без описуСьогодні, 26 листопада 2018 року, в приміщенні малого залу адміністрації відбулось засідання містобудівної ради при Яготинській районній державній адміністрації. В засіданні взяли участь заступник голови адміністрації В.М.Гончар, радник голови адміністрації О.В.Васільєв, міський голова Н.М.Дзюба, начальник відділу містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства адміністраці Г.О.Колозіна, начальник відділу в Яготинському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області Л.Г.Дьоміна, начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату Яготинської міської ради О.М.Кудрявський, начальник відділу юридичного забезпечення та звернень громадян апарату адміністрації Я.С.Сорокова, представник спілки архітекторів України, головний архітектор проекту ПП «Архаїка» М.О.Харчов.

В ході засідання ради присутні розглянули ряд важливих питань, що стосувалися:

  1. Детального плану території індивідуальної житлової забудови садибного типу житлового масиву «Південна» площею 55,3 га в межах населеного пункту м. Яготин по вул. Толбухіна Яготинського району Київської області.
  2. Детального плану території з метою зміни цільового призначення земельної ділянки  площею 0,0296 га з ведення особистого селянського господарства на будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в м. Яготині по вул. Котляревського, 4-А.
  3. Детального плану території з метою зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0738 га з будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Яготині по вул. Шевченка, 5.
  4. Детального плану території з метою відведення земельної ділянки комунальної власності територіальної громади міста Яготин площею 0,01га для будівництва індивідуального гаража по вул. Мічуріна, для передачі у власність громадянину України Я.І..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування