Голова адміністрації В.С.Шмигановський провів нараду з начальниками служб цивільного захисту

Дата: 04.12.2018 12:06
Кількість переглядів: 532

Фото без опису04 грудня 2018 року, в приміщенні малої зали адміністрації відбулась нарада під керівництвом голови адміністрації В.С.Шмигановського та за участі начальників служб цивільного захисту  та  начальників ЦЗ об’єктів господарської діяльності.

Про ситуацію, з загостренням сепаратистського руху, та загрозу через незаконні озброєні формування і диверсійно-розвідувальних груп, присутнім доповів завідувач сектору з питань цивільного захисту та інфраструктури адміністрації Головченко О.В. Голова райдержадміністрації В.С.Шмигановський зазначив, що ситуація, яка може виникнути на території району потребує від нас оперативних управлінських рішень і матеріальних ресурсів у разі проведення відповідних мобілізаційних заходів. Тому під час засідання були заслухані члени комісії, які є керівниками районних спеціалізованих служб цивільного захисту, та на які буде покладено основне навантаження при проведенні мобілізаційних заходів.

Виступаючі озвучили заходи, що будуть вживатися при проведенні мобілізації за напрямком своєї діяльності, проблемні питання, які потребують втручання районної адміністрації чи вирішення на рівні області.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування