ГОЛОВА АДМІНІСТРАЦІЇ В.С.ШМИГАНОВСЬКИЙ ПРОВІВ ЧЕРГОВУ НАРАДУ ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ В ЯГОТИНСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 23.01.2019 12:01
Кількість переглядів: 572

Голова адміністрації В.С.Шмигановський провів чергову нараду щодо впровадження медичної реформи в Яготинському районі. Участь у нараді взяли головний лікар комунального некомерційного підприємства «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І. Сахно,  т.в.о. головного лікаря КНП «Яготинська центральна районна лікарня» П.М.Гавриленко.

Як доповів головний лікар КНП «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І.Сахно, станом на 23.01.2019р. в районі заключено  27 473 декларації. Відсоток укладених декларацій (договорів) від постійного населення територій складає 84,31 %. Кількість укладених декларацій зменшилась у зв’язку із деактивацією декларацій осіб, які померли протягом 2018 року.

По області 74 заклади ЦПМСД заключили 1 213 852 декларацій, що в середньому на заклад складає 16 403 штук.

На даний час заклад активно підписує договора з аптеками на відшкодування вартості лікарських засобів по Урядовій програмі «Доступні ліки». Відповідно рішення сесії районної ради відшкодування коштів проводиться через управління праці та соціального захисту населення.

         Виконувач обов’язків  головного лікаря КНП «Яготинська центральна районна лікарня» П.М.Гавриленко повідомив про початок робіт з проведення капітального ремонту на І поверсі терапевтичного корпусу, де планується розміщення стерилізаційного відділення.

Минулого тижня замінено 13 вікон в приміщенні денного стаціонару в Яготинській центральній районній лікарні, завершено ремонт кабінету лікаря-отоларинголога в поліклінічному відділенні.

В рамках обговорення зазначених питань голова адміністрації В.С.Шмигановський підняв ряд питань котрі потребують першочергового вирішення, а саме: ремонт системи каналізації та водовідведення, капітального ремонту амбулаторії сімейної медицини в мікрорайоні Птахофабрика та фельдшерського пункту с.Годунівка.

На останок очільник району вкотре акцентував увагу на ввічливому ставленні до пацієнтів та виконанні своїх посадових обов’язків керівниками медичних закладів району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування