Голова адміністрації В.С.Шмигановський провів нараду з питань впровадження медичної реформи в Яготинському районі

Дата: 19.06.2019 17:01
Кількість переглядів: 659

Фото без описуГолова адміністрації В.С.Шмигановський провів нараду щодо впровадження медичної реформи в Яготинському районі. В нараді взяли участь перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко, виконувач обов’язків головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» А.О.Лихацька, головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна лікарня» В.С. Нескорожений, начальник загального відділу адміністрації Ю.І.Медвідь.

За словами виконувача обов’язків головного лікаря КНП «Яготинський ЦПМСД» А.О.Лихацької в Яготинському районі проводиться активна робота по реформуванню медичної галузі та покращення надання медичної допомоги населенню.

Особлива увага в районі звертається на роботу первинної ланки, працівники якої першими надають медичну допомогу населенню.

Станом на 19.06.2019р. в районі заключено 29 169 декларацій. Відсоток укладених декларацій (договорів) від постійного населення територій складає 90,72 %. По області 77 закладів ЦПМСД заключили 1 372 906 декларації, що в середньому на заклад складає 17 829 штук.

Виписуються рецепти на лікарські засоби по Урядовій програмі «Доступні ліки». З 01.04.2019 року заклад перейшов на виписку електронних рецептів по даній програмі. Станом 19.06.2019 року відпущено 2 667 тис. рецептів.

Наразі проводяться роботи по приведенню у відповідність до вимог газового господарства в амбулаторії с. Лозовий Яр, а також завершуються роботи з поточного ремонту на першому поверсі поліклініки.

Начальник загального відділу апарату адміністрації Ю.І.Медвідь проаналізувала стан виконання доручень голови адміінстації, що були надані за результатами відповідних нарад.

Голова адміністрації акцентував увагу учасників зібрання на проведення робіт з благоустрою (обкошування, озеленення територій)  навколо закладів охорони здоров’я, а також наголосив на відповідальності керівників установ за закріплені території «Саме Ви, як керівники закладів охорони здоров’я, несете повну відповідальність за дотримання правил з благоустрою територій навколо закладів», - підкреслив Василь Степанович.

Наостанок, Василь Степанович, надав присутнім доручення та рекомендації і зауважив, що питання якісного та оперативного надання медичної допомоги населенню району тримаються на постійному контролі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування