ГРОМАДИ КИЇВЩИНИ ОТРИМАЛИ 26 ШКІЛЬНИХ АВТОБУСІВ

Дата: 29.12.2020 08:57
Кількість переглядів: 342

Фото без опису28 грудня на Київщині відбулася урочиста подія, голова облдержадміністрації Василь Володін передав 26 шкільних автобусів для навчальних закладів регіону. Завдяки цьому 1100 учнів області зможуть добиратись на навчання в зручних умовах.

В м. Бориспіль сьогодні зібралися представники Київської ОДА – разом з очільником області приїхали заступник голови Олег Торкунов, начальник департаменту освіти Жанна Осипенко; секретар Бориспільської міської ради Владислав Байчас, в.о.голови Бориспільської РДА Руслан Дяченко, представники місцевого самоврядування громад регіону та керівники опорних навчальних закладів, яким і передали в урочистій обстановці нові транспортні засоби для перевезення школярів.

«На закупівлю шкільних автобусів в 2020 році було виділено майже 66 млн. грн. Це дуже значний ресурс. 20 млн. – з обласного бюджету, решта з державного. Впевнений, що такі пріоритети, як освіта, забезпечення транспортом школярів є правильними, ключовими для будь-якої влади. Тепер 1100 школярів зможуть зручно добиратися на навчання. Сьогодні 26 громад отримали свої автобуси, які розпочнуть возити дітей одразу після канікул», – зазначив Василь Володін.

Всього в 2020 році школи Київської області отримали 35 автобусів. Перші дев’ять передали громадам в листопаді.

«Переконаний, що ми маємо докладати всіх зусиль, щоб створювати комфортні умови для розвитку дітей. Це наш пріоритет і першочергове завдання. І в наступному році ми продовжимо розширення шкільного автобусного парку», – зазначив голова Київської ОДА Василь Володін.

Серед щасливчиків, котрі отримали нові транспортні засоби є і Яготинська громада. Автобус для перевезення школярів отримав Яготинський НВК І-ІІІ ступенів №3. Тож у новому році школярі котрі навчаються в школі №3 та потребують підвезення з сусідніх сіл, будуть забезпечені безпечним та комфортним  шкільним автобусом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування