Дитячі очі та щирі усмішки – справжнє щастя

Дата: 21.12.2020 09:25
Кількість переглядів: 326

Фото без описуКожна дитина мріє про диво, про здійснення найзаповітніших мрій та про втілення справжньої новорічної казки. Не є виключенням і діти, які з різних причин не відчували тепла та любові від рідних батьків. Такі діти виховуються в дитячих будинках сімейного типу, що функціонують на території Яготинської територіальної громади. Зараз налічується 2 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується 13 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та власних 4 дітей.  

Працівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівниками служби у справах дітей та сім’ї Яготинської районної державної адміністрації та з інспектором із ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області завітали до дитячих будинків сімейного типу, привітали дітей корисними подарунками, цукерками та іграшками,  побажали дітям успіхів у навчанні, здійснення всіх мрій, міцного здоров’я.

Батькам-вихователям Фріцу Юрію Францовичу та Фріц Світлані Володимирівні, Роговець Марії Валеріанівні та Роговець Віталію Олексійовичу подякували за їхню щоденну нелегку, але таку почесну місію. Адже бачити радісні дитячі очі та щирі усмішки – справжнє щастя.

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування