СВЯТО МИКОЛАЯ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

Дата: 21.12.2020 08:15
Кількість переглядів: 403

Фото без описуЗа вікном сніжок летить, вітром завіває,
Тож спішіть усі до нас на свято Миколая!
Ну, а хто сюди прийшов, раді вас вітати
Веселіться і радійте на нашому святі.

Напередодні дня Святого Микола не тільки діти, але й дорослі сподіваються отримати якийсь подаруночок, адже хоч маленький презент приємно отримати кожному. Це довгожданий день року, адже невідомо, що на тебе чекає  у цей загадковий день.
 

Напередодні дня Святого Миколая Чудотворця у відділення стаціонарного догляду для тимчасового або постійного проживання в с. Черняхівка і с. Капустинці завітали студенти Яготинського інституту МАУП з директором Чорноштан Т.М. та учні Яготинського ЦПТО, щоб привітати зі святами, що настають, бабусь та дідусів, сказати добрі побажання.

Допомога людям похилого віку полягає не тільки у матеріальній, але й у моральній підтримці. Просте щире спілкування, терпіння, співпереживання для них дуже важливе. 

Тамара Миколаївна зауважила, що ця зустріч не перша і не остання, що вони з радістю і натхненням готувалися до неї. Жителі відділення вдячні за увагу до них, а також за індивідуальні смаколи.

Зичимо всім міцного здоров’я на багато років, безмежного людського щастя, злагоди і миру в родинах та нашій славній Україні. Нехай святий Миколай подарує всім віру в краще майбутнє та пошле Божу благодать.

 ЯГОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ

ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування