Звернення голови адміністрації О. Кудрявського з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2020 10:05
Кількість переглядів: 298

Фото без опису4 грудня – день, коли ми вшановуємо ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Саме цього дня 1986 року було завершено будівництво саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком. Ліквідатори у надзвичайно короткий термін героїчно виконали свій службовий та громадянський обов’язок, врятувавши людство від найбільшої у світі техногенної катастрофи.

Ця трагедія забрала життя багатьох людей, завдала шкоди здоров’ю мільйонів українців. Минають роки, але в серцях людей досі звучить відлуння тих трагічних подій. Ми ніколи не забудемо про самопожертву героїв-ліквідаторів, які ціною власного життя та здоров’я, без вагань та роздумів, усвідомлюючи всю складність ситуації, виступили назустріч смертоносному лиху, аби зберегти життя мільйонів людей.

Чорнобиль – урок, який ми не можемо забувати ніколи, бо це надто гіркий урок втрат, урок мужності ....

Глибоко вдячний всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах. Зичу Вам та Вашим родинам здоров'я, сімейного затишку, миру й добра.

З повагою

голова Яготинської районної державної адмінітрації                            О. КУДРЯВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування