Spotter dynamik mini rife -2020

Дата: 11.12.2020 15:27
Кількість переглядів: 337

Фото без описуНещодавно в м. Бориспіль за сприяння управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації відбулися індивідуальні змагання «Spotter dynamik mini rife -2020» (стрільба із малокаліберної гвинтівки з попереднім фізичним навантаженням), що були присвячені Дню Збройних Сил України. Захід проводився на базі Бориспільського стрілецького тиру та клубу військової справи «Spotter» з дотриманням всіх карантинних вимог.

В змаганнях взяли участь і яготинці - вихованки гуртка «Юний захисник Вітчизни» Яготинського РБДЮТ, члени Яготинської паланки Українського дитячо-юнацького товариства «Січ», учениці Яготинської ЗОШ № 1 Дзюба Іванна, Поліщук Євгенія, Приходько Дарія. З учасниками був проведений інструктаж з техніки безпеки та правил поводження з вогнепальною зброєю, відбулося заняття із розбирання та збирання автомата Калашникова. Далі всі мали можливість здійснити  20 пострілів з малокаліберної гвинтівки по мішенях різного типу та дистанції.

Учасниці отримали сертифікати про участь у змаганнях та призи –одноденні сухі пайки воїна Збройних Сил України. Нагороди та призи вручили начальник управління молоді та спорту КОДА Сергій Тимофеєв та його заступниця Світлана Назарук.

Перед змаганнями всі учасники взяли участь в екскурсії до меморіального комплексу «Книшовий», де вшанували пам’ять жертв Бориспільського повстання 1920 року проти більшовицьких військ, а також жертв Голодомору 1932-1933 років. Також учасники відвідали меморіал українських льотчиків, які загинули в різні роки, зокрема, і в небі над Слов’янськом в 2014 році. Побували яготинці і біля пам’ятника П.Чубинському – автору  слів гімна України.

Очолював команду керівник гуртка РБДЮТ, вчитель історії та захисту України Сулимівського НВК Шевченко В.В.

3728  біля пам’ятника П.Чубинському

3730 вшанування пам’яті льотчиків, що загинули в небі над Слов’янськом

3739 стріляє Є.Поліщук

3740 стріляє Д.Приходько

3745 Яготинська команда

3747 збирання та розбирання автомата Калашникова здійснює Іванна Дзюба 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування