Топ-3 простих способи передати покази електролічильника енергетикам Київщини

Дата: 04.12.2020 10:27
Кількість переглядів: 408

Фото без описуДТЕК Київські регіональні електромережі створив для клієнтів зручні та прості сервіси передачі показів електролічильника та закликає ними вчасно користуватися. Вони 100% дистанційні та виключають необхідність відвідувати офіси компанії. Що в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції в країні та світі є нагальною вимогою до сучасних сервісних компаній.

ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує своїм клієнтам про необхідність щомісяця (з 1 по 3 число) передавати покази лічильників. Завдяки цьому формуються коректні нарахування в платіжках. Якщо покази регулярно і вчасно не передавати, то сума до сплати розраховується, виходячи із прогнозного, а не фактичного споживання.

«ДТЕК піклується про своїх клієнтів та розуміє їх потреби. Ми запроваджуємо сучасні сервіси обслуговування, які максимально зручні та доступні для кожного нашого клієнта. В додаток до існуючих сервісів ми запустили мобільний додаток «Мережі онлайн». Окрім передачі показів, в додатку також можна дізнаватись про графік аварійних та планових робіт в електричних мережах та повідомляти компанію про помічені дефекти на електроустановках в Київській області», - зазначив генерального директора ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Загалом для передачі показів лічильників в компанії існують топ-3 простих дистанційних сервіси:

  • особистий кабінет* на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі;
  • кол-центр. Залишити покази тут можна в автоматичному режимі, виконуючі голосову інструкцію. Для цього слід зателефонувати за номерами (044) 459 07 40,     (067) 495 70 40,   (093) 495-70-40 або        (099) 495-70-40;
  • мобільний додаток «Мережі онлайн».

*Зверніть увагу, що з 29 до 6 числа включно «Особистий кабінет» працює в режимі обмеженої функціональності та відсутня можливість у цей період створювати нову реєстрацію.

Короткий відеоролик про те, чому важливо передавати покази електролічильника станом на перше число місяця можна подивитися на сторінці у Facebook.

 

Відділ комунікацій

ДТЕК Київські регіональні електромережі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування