День людей з особливими потребами

Дата: 03.12.2020 08:36
Кількість переглядів: 294

Фото без описуЩорічно  3 грудня відзначається Міжнародний день людей з особливими потребами, який  нагадує нам, що поруч живуть люди,  які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними.

Практика показує, що люди з особливими потребами можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох членів нашого суспільства.

Кожен день у житті людей з особливими потребами наповнений прагненням пристосовуватися до самостійного життя у суспільстві, самовдосконалення, приносити радість собі та оточуючим. І незважаючи на деякі невдачі та смуток, надія на краще та більш легше своє існування в суспільстві не залишає їх. Головне для них, що життя є і воно продовжується

Ми закликаємо всіх людей до милосердя, чуйності і доброти, які допоможуть людям з  особливими потребами легше переносити тяготи і позбавлення можливостей. Нехай ніхто з них не залишиться обділеним нашою увагою. Ми різні. Але ми - рівні.

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді,

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування