Звернення голови адміністрації О. Кудрявського з нагоди Дня пам’яті жертв голодомору та політичних репресій

Дата: 28.11.2020 10:42
Кількість переглядів: 460

Фото без описуДорогі земляки!

28 листопада ми відзначаємо День пам’яті жертв голодомору та політичних репресій. Останньої суботи листопада ми згадуємо тих, хто став жертвою тодішнього режиму і прийняв мученицьку смерть. Голодомор став національною трагедією і окремою сторінкою в історії українського народу, про яку ми згадуємо з сумом та гіркотою.

Сьогодні, нажаль, ми не можемо повернути час назад та виправити ті лихі події далеких років. Та наш синівський обов’язок – зробити все, аби зболена пам'ять про заморених голодом, розстріляних, закатованих була живою для нинішніх та прийдешніх поколінь, аби ніколи не допустити подібного на нашій українській землі та в світі, берегти мир і спокій, жити у злагоді і порозумінні.

В ці скорботні листопадові дні схилімо голови перед світлою пам’яттю тих, хто потрапив у грізні жорна тоталітарного режиму, кого забрала голодна смерть.

  Вшануймо пам’ять усіх тих, хто загинув і страждав під час голодоморів та політичних репресій хвилиною мовчання та на підтримку загальноукраїнської акції «Запали свічку» о 16.00 год. запалімо жалобну свічку у вікні своєї оселі.

  Хай же пам'ять про всіх невинно убієнних згуртує нас, живих, додасть нам сил та волі, мудрості й наснаги для зміцнення та подальшої розбудови квітучої держави, розвитку демократії, вільного життя кожної людини.

Голова районної державної адміністрації                                           Олександр Кудрявський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування