16 днів проти насильства – чому це важливо

Дата: 25.11.2020 15:04
Кількість переглядів: 414

Фото без описуЩорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Основним завданням акції є проведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з питань попередження насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верст населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

В рамках співпраці 24 листопада відбулася  робоча зустріч працівників Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї Яготинської районної державної адміністрації та  інспектора з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області, під час якої обговорили план, тематику та формат заходів щодо проведення акції. Також  обговорили профілактичну роботу.

Під час зустрічі   фахівці розібрали карткову ігрову методику «Коло Безпеки» для використанні її під час проведення просвітницької-профілактичної роботи з учнівською та студентською молоддю.

Гра «Коло Безпеки» стосується широкого кола питань попередження та подолання явищ насильства щодо дітей. Вона формує логічне мислення, а також систему уявлень щодо явищ насильства, форм та методів його попередження і подолання.

«Коло безпеки» - гра, яка містить в собі п’ять кіл, а саме: «Загальні поняття про насильство», «Дитина і булінг», «Дитина і насильство в мережі — Інтернет», «Дитина і домашнє насильство», «Дитина і незнайомці». Безпосередньо в форматі гри підлітки запам'ятовують та сприймають інформацію найкраще.

Яготинський  районний  центр

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування