Привітання голови адміністрації Олександра Кудрявського з Днем працівників гідрометеорологічної служби України!

Дата: 19.11.2020 13:59
Кількість переглядів: 885

Фото без описуШановні працівники гідрометеорологічної служби! Щиро вітаю вас із професійним святом!

Сьогодні в Україні своє професійне свято відзначають гідрометеорологи. Без роботи цих фахівців вже неможливо уявити сучасний світ. Щодня вони працюють, аби надавати максимально точні прогнози. Завдяки їм ми майже напевно знаємо, коли варто брати із собою парасольку, коли - сонячні окуляри, а коли - заздалегідь захиститися від справжньої руйнівної негоди.

Інформація Гідрометцентру про погоду стала невід’ємною складовою нашого життя, яку ми щоденно отримуємо через засоби масової інформації, плануючи свій робочий день, вихідні чи відпустку. Відомості, які надає нам метеостанція, використовуються не лише в приватному житті, а й дуже необхідні в багатьох сферах діяльності.

 Ефективність ведення господарської діяльності у різних галузях великою мірою залежить саме від своєчасного надання об’єктивної гідрометеорологічної  інформації, достовірності прогнозів. Часто ваша робота допомагає відвернути загрозу життю людей та запобігти матеріальним збиткам від небезпечних природних явищ.Без ваших прогнозів уже неможливо уявити повсякденного життя наших громадян.

 Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, терпіння, наполегливість, професіоналізм, за оперативні та достовірні прогнози.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, добробуту, щастя, миру і добра, нових успіхів у повсякденній праці. Нехай поруч із вами завжди буде затишок та комфорт,  в родинах панує достаток і благополуччя, а у ваших душах і ваших оселях завжди буде ясно і сонячно!

 

З повагою

голова адміністрації                                                                      Олександр КУДРЯВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування