Подаруй дитині шкільний рюкзак

Дата: 22.10.2020 11:41
Кількість переглядів: 1100

Працівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яготинської районної державної адміністрації за підтримки Благодійної організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв» вручили шкільні рюкзаки  з найнеобхіднішим канцелярським приладдям: щоденник, пенал, зошити, ручки, олівці звичайні та кольорові, фарби, альбом, маркери, циркулі в пеналі, обкладинки для книг та атласу, набори кольорового паперу оксамитового, пластилін,  клей та інше.

Шкільні рюкзаки отримали діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, сімей де є особи з особливими потребами, опікунських родин, сімей,  які перебувають у складних життєвих обставинах та інші соціально-незахищені верстви населення, які перебувають на обліку в ЯРЦСССДМ. Загалом охоплено 31 родину, в них 59 школярів. Дітлахи були дуже щасливі новим рюкзакам та їхнім наповненням. Подібна допомога не лише заощадить сімейний бюджет цих родин, але й додасть відчуття у тому, що вони не залишились наодинці.

Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щиро вдячний Благодійній організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв» за небайдужість та турботу до наших діточок !

 

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування