До уваги жителів району!

Дата: 19.10.2020 14:27
Кількість переглядів: 1190

Фото без описуНа виконання Законів України «Про державну статистику», «Про Всеукраївський перепис населення» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 квітня 2008 року № 581-р «Про проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення» розпочато заходи щодо проведення перепису серед населення.

Під час проведення другого Всеукраїнського перепису населення планується застосування наступних методів проведення опитування:

  • безпосередній обхід домогосподарств (опитування буде проводитись з використанням комп’ютерних планшетів і триватиме до 1 години);
  • на переписній дільниці (респонденти можуть прийти на дільницю та надати відповідну інформацію);
  • самостійно через Інтернет, використовуючи електронний цифровий підпис.

Результати перепису населення дадуть відповідь на питання: «Скільки нас і які ми?». Ця інформація стане надійною базою для прогнозування й управління соціально-економічним розвитком України, включаючи планування та реалізацію бюджетного процесу, здійснення виваженої соціально-демографічної політики тощо.

Упорядкування адресного господарства - важливий етап у проведенні перепису. Результати перевірки показали, що станом на 01 жовтня 2020 року в місті Яготин зі 100% перевірених будинків 20,7% не мають номерних знаків, зі 100% перевірених вулиць 16,9% не мають покажчиків із назвами.

Враховуючи важливість виконання вказаних заходів та зважаючи на надзвичайно великий обсяг робіт, звертаємося до власників нерухомого майна з проханням впорядкувати нумерацію належних вам будівель, будинків і квартир.

Це має важливе значення не тільки для перепису населення, але і для роботи всіх служб швидкого реагування ( поліції, швидкої допомоги, поштарів, рятувальників, комунальних служб).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування