ГОЛОВА КОДА ЗАКЛИКАВ МІСЦЕВУ ВЛАДУ УТРИМАТИСЯ ВІД ПРОВЕДЕННЯ МАСОВИХ ЗАХОДІВ

Дата: 13.10.2020 16:26
Кількість переглядів: 684

Фото без опису12 жовтня голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін взяв участь у селекторній нараді щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України. Провів її Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль спільно із Секретарем Ради національної безпеки та оборони Олексієм Даніловим.

«Київська область входить до п‘ятірки регіонів України з найскладнішою ситуацією щодо поширення епідемії. За останню добу на Київщині захворіло 210 мешканців. Четверо людей померли. Всього з початку пандемії в області зафіксовано 11308 випадків ковіду. Лікарні області забезпечені медичним обладнанням для допомоги пацієнтам з коронавірусом – його кількість повністю відповідає реальній потребі», – зазначив голова КОДА Василь Володін.

Але, за словами очільника області, якщо ситуація буде ускладнюватися такими темпами, доведеться вживати додаткових непопулярних заходів. Він  закликав керівників міст, районів та ОТГ найближчим часом утриматися від проведення масових розважальних заходів, звернути увагу на дотримання карантинних вимог на ринках, в магазинах, збільшити кількість автобусів на маршрутах, щоб люди могли дістатися до роботи, не порушуючи карантинних норм.

«Днями Україна відзначить День захисника України, планується проведення урочистих заходів. Прошу всіх організаторів відповідально поставитися до ситуації та провести заходи у безпечних умовах: на відкритому повітрі, із обов‘язковим дотриманням соціальної дистанції учасників та за умови забезпечення всіх протиепідемічних правил», — зазначив голова Київщини Василь Володін.

Повідомляє пресслужба КОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування