Заходи з нагоди відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва

Дата: 14.10.2020 10:08
Кількість переглядів: 868

13 жовтня 2020 року напередодні відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва заходи розпочались ходою до стели «Слава Героям України», що розташована на Алеї Слави.

В заході взяли участь виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Олександр Васільєв, виконувач обов’язків міського голови Сергій Овчаренко, голова райради Петро Гайдай, працівники адміністрації, районної та міської рад, представники підприємств, установ, організацій, Яготинського районного військового комісаріату, учасники антитерористичної операції на Сході України.

День захисника України – був і залишається всенародним святом. Це данина любові та поваги до захисника Батьківщини, до ветеранів Другої світової війни та учасників бойових дій в гарячих точках нашої Держави.

Сьогодні ми разом з увічненням пам’яті тих, хто віддав найдорожче – життя, схиляємо голови перед усіма, хто з фронту не повернувся додому, до рідних, бо саме їм, воїнам, нашим ангелам, ми завдячуємо тим, що маємо можливість ходити мирним містом.

Віддаючи шану тим, хто гордо ніс службу, самовіддано виконував свій обов’язок, в наступі та обороні, при врятуванні бойових товаришів та мирних жителів країни, тим, хто так і не повернувся до рідної домівки присутні поклали квіти до стели "Слава Героям України" на Алеї Слави.

Ще багато юнаків та чоловіків Яготинщини захищають рубежі нашої Батьківщини. І в цей урочистий час від усієї громади бажаємо їм мирного неба та щасливої служби. Хай час розлуки сплине швидко. Адже для кожної сім’ї найщасливіша мить, це мить зустрічі зі своїми рідними.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування