Профілактичні заходи для студентської молоді

Дата: 07.10.2020 16:05
Кількість переглядів: 888

Фото без описуПрацівниками Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в партнерстві із  інспектором з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області дотримуючись умов карантину,  було організовано ряд заходів, щодо профілактики шкідливих звичок, суїцидів, злочинів серед молоді.

В Яготинському інституті МАУП та Коледжі при Яготинському інституті МАУП  відбулися бесіди серед студентської молоді району.

Представники розповіли  про відповідальність, яка наступає у разі не виконання своїх обов’язків студентами: пропуски пар без поважних причин, жорстоке поводження, паління та вживання спиртних та слабоалкогольних напоїв у громадських місцях, крадіжки, перебування в нічний час поза межами дому без супроводу дорослих, запобігання сімейному насильству, протидія боулінгу та дотримання правил дорожнього руху та, звісно, про шкідливість вживання наркотичних засобів та їх негативний вплив на підлітковий організм. Окрім безповоротної шкоди здоров’ю, за вживання, зберігання та розповсюдження наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів наступають і правові наслідки.

Також з молоддю обговорили теми: «Цінність життя», «Вихід завжди є», «Скажи НІ, суїциду».

За допомогою таких бесід популяризується здоровий спосіб життя у підлітків.

 

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування