Яготинський РС ГУ ДСНС України у Київській області інформує

Дата: 07.10.2020 08:23
Кількість переглядів: 999

06 жовтня 2020 року інспекторський склад Яготинського РС ГУ ДСНС України у Київській області провів нараду з керівниками сільських будинків культури Яготинського району у яких будуть розміщуватися виборчі дільниці, щодо забезпечення та дотримання пожежної безпеки під час проведення чергових місцевих виборів. Під час заходу рятувальники акцентували увагу присутніх на своєчасному вжитті організаційних і практичних заходів, направлених на забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час підготовки і проведення місцевих виборів, оскільки питання забезпечення на виборчих дільницях належного протипожежного захисту є одним з головних.

Тож, приміщення, де будуть проводитися вибори, мають бути обладнані справними сертифікованими вогнегасниками, забезпечені знаками пожежної безпеки, шляхи евакуації мають бути вільними та відчиняться в напрямку виходу з приміщень. Крім того, рятувальники закликали відповідальних осіб звернути увагу на стан електромереж та застерегли від використання нестандартного електронагрівального обладнання, несправних електроподовжувачів, роз’яснили алгоритм дій у випадку пожежі, чи іншої нештатної ситуації.

Після проведення інструктажу присутні отримали пам’ятки щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки на виборчих дільницях..



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування