В районі відзначили День працівників освіти

Дата: 02.10.2020 14:59
Кількість переглядів: 1052

Фото без описуВже традиційно на початку жовтня працівники освітянської галузі відзначають своє професійне свято. З цієї нагоди, 02 жовтня в приміщенні Яготинської районної державної адміністрації відбулись урочисті заходи, присвячені Дню вчителя.

На святкування були запрошені директори навчальних закладів району, завідувачі дошкільних навчальних закладів, працівники відділу освіти, молоді та спорту адміністрації. Також в урочистостях взяли участь голова Яготинської районної державної адміністрації Олександр Кудрявський, голова районної ради Петро Гайдай, виконувач обов’язків міського голови Сергій Овчаренко, заступник міського голови Олена Федина, начальник відділу освіти, молоді та спорту адміністрації Вікторія Онищенко.

У святкових зверненнях виступаючі відзначили, що вчитель – величне покликання, а День вчителя був і залишиться назавжди для кожного педагога, сивочолого ветерана педагогічної праці, кожної родини радісним та всенародним святом. Побажали, аби шкільні будні для кожного педагога стали святом, також побажали усім присутнім в залі здоров’я, професійних успіхів на нелегкій педагогічній ниві, злагоди у сім’ях, матеріального достатку.

За значні успіхи у справі навчання та виховання молодого покоління кращі педагоги Яготинщини були нагородженні відзнаками Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, спільними грамотами голів Яготинської районної державної адміністрації та Яготинської районної ради та подяками Яготинської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування