ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ ЯГОТИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІД НІМЕЦЬКО-ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дата: 21.09.2020 14:15
Кількість переглядів: 1098

Фото без описуВересневі дні на Яготинщині, як і по всій Київщині, завжди хвилюючо-бентежні. Бо ж саме такої осені, сімдесят сім років тому, 21 вересня 1943 року, наш район було звільнено від німецько-фашистських загарбників. 

77 років тому на нашу землю прийшов довгоочікуваний мир, за який наші діди та прадіди заплатили найвищу ціну – життя та кров. Сьогодні ми віддаємо данину поваги тим, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, вшановуємо пам'ять тих, хто загинув, визволяючи наш район від нацистських окупантів.
Ми в неоплатному боргу перед тими, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим.
Шановні ветерани, низько вклоняємося вам за мир і свободу. Кожен з вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму. Ми пишаємося вами – своїми істинними героями.
Низький уклін вам! І вічна пам'ять загиблим!
Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від нацистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.
Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для вас найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності. 
Тож бажаємо всім захисникам нашої Батьківщини, вашим родинам та всім жителям району здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій.
Нехай квітне і розвивається наша рідна яготинська земля, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування