Відзначили День фізичної культури і спорту

Дата: 16.09.2020 10:21
Кількість переглядів: 916

Фото без описуЗ давніх давен так склалося у суспільстві, що спорт завжди був і залишається невід'ємною складовою частиною людського життя. Для когось – це професія, для когось – спосіб життя, для когось – розвага. Але хай там як, але спортсмен з дитинства живе у кожному з нас, тому що спорт – це прагнення бути кращим і досягти більшого, це азарт, що виникає при наближенні до мети, це емоції, які супроводжують кожну перемогу і кожну поразку під час будь-якого змагального процесу.

Кращі спортсмени та тренери фізичної культури зібралися разом на урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту, аби підбити підсумки своєї роботи за останній рік, та з оптимізмом подивитися у майбутнє. І, звичайно ж, багатьох з них за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту громади, багаторічну плідну професійну діяльність, відданість справі, підготовку спортсменів високого класу було відзначено нагородами Управління фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації та голови Яготинської районної державної адміністрації.

Зі словами вітання до присутніх звернувся голова Яготинської районної державної адміністрації О. Кудрявський, який побажав наполегливості, наснаги та перемог усім, хто присвятив своє життя великій справі популяризації та розвитку фізичної культури і спорту Яготинщини та виконав почесну місію вручивши нагороди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування