З ПОЧАТКУ РОКУ ПЛАТНИКИ КИЇВЩИНИ СПЛАТИЛИ 984,2 МЛН ГРН ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ

Дата: 15.09.2020 10:35
Кількість переглядів: 746

За повідомленням ГУ ДПС у Київській області, землекористувачі та орендарі перерахували до місцевих бюджетів 984,2 млн грн плати за землю, що на 2% або 17,6 млн грн перевищує надходження січня-серпня 2019 року.

Зокрема, з початку року юридичні особи сплатили 815,4 млн гривень, що на 5 мільйонів гривень більше за минулорічний показник. У свою чергу, фізичні особи спрямували до бюджетів територіальних громад 169 мільйонів гривень, збільшивши суму відрахувань на 8% або 12,7 млн грн.

Найбільші суми забезпечили платники, зареєстровані на територіях Бориспільського управління – 167,4 млн грн, Білоцерківського та Києво-Святошинського: 162 та 134 млн грн відповідно.

ГУ ДПС у Київській області звертає увагу, що  фізичні особи, у разі проживання у сільській (селищній) місцевості, вони можуть сплачувати податки і збори через каси сільських (селищних) рад, або рад об’єднаних територіальних громад, що створені згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, за квитанцією про прийняття податків і зборів, форма якої встановлюється центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної фінансової політики – це встановлено п.57.5 ст.57 ПКУ.

Реквізити рахунків для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів  платники податків Київщини можуть на офіційному субсайті ГУ ДПС у Київській області за посиланням: http://kyivobl.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування