УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ В ЯГОТИНСЬКОМУ РАЙОНІ ІНФОРМУЄ

Дата: 31.01.2019 16:59
Кількість переглядів: 704

Фото без описуУправління Державної казначейської служби України в Яготинському районі Київської області повідомляє, що відповідно до постанови КМУ від 8 листопада 2017 р. № 951 «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» (надалі – постанова КМУ №951) втратила чинність постанова КМУ від 11 січня 2005 р. №20 "Про затвердження Порядку перерахування деяких субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг, субсидій та компенсацій" (надалі – ПКМУ №20).

Натомість постановою КМУ від 08.11.2017 №951 внесено суттєві зміни до Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 березня 2002 №256 (надалі – ПКМУ №256).

Так, відповідно до ПКМУ №256 всі підприємства – надавачі послуг з транспортування, розподілу та постачання природного газу, послуг з тепло-, водопостачання і водовідведення, послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, вивезення побутового сміття та рідких нечистот, оптові продавці та власники природного газу, вугледобувні та вуглепостачальні підприємства, які беруть участь у розрахунках,  відкривають поточні рахунки із спеціальним режимом використання (далі – рахунки) в органах Казначейства, крім енергопостачальників, оптового постачальника електричної енергії,  які проводять розрахунки за спожиту електричну енергію через поточні рахунки із спеціальним режимом використання, відкриті в уповноваженому банку.

Рахунки підприємств – надавачів послуг відкриваються в органах Казначейства за місцезнаходженням підприємств у розрізі видів послуг з окремою ознакою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування