Проведено інформаційно-просвітницькі заходи з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми

Дата: 17.10.2018 16:57
Кількість переглядів: 1061

Фото без опису17 жовтня 2018 року з нагоди відзначення 18 жовтня Європейського дня боротьби з торгівлею людьми на виконання Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 24.02.2016 № 111

 

, та з метою проведення інформаційної кампанії з питань протидії торгівлі людьми за участю служби у справах дітей та сім’ї, відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації, представника Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в навчальних закладах міста, а саме в ЗОШ № 1 та НВК № 2  проведені інформаційно-просвітницькі заходи. Звернули увагу підлітків на проблему протидії торгівлі людьми з метою підвищення їх обізнаності з вищевказаного питання та безпечної міграції, сформувати свідоме ставлення до міграційних намірів та мінімізувати вірогідність потрапляння в ситуацію торгівлі людьми. Присутнім розповсюджено матеріали, які містять основну інформацію про ознаки торгівлі людьми, її форми та контакти, куди людина може звернутися за допомогою.  Дякуємо адміністрації закладів за сприяння в транслюванні під час заходів відеороликів в якості соціальної реклами.

Звертаємо увагу, що діти не байдуже ставляться до цієї проблеми, в навчальних закладах проведені виставки, конкурси дитячих малюнків: «Мама, тато і я», «Ні – торгівлі людьми!», «Моє життя – свобода!». Всього охоплено близько 150 учнів 8-11 класів.

Служба у справах дітей та сім’ї, відділ освіти

Яготинської районної державної адміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування