Почесного жителя Яготинського району привітали з днем народження

Дата: 24.06.2019 16:57
Кількість переглядів: 708

Фото без опису23 червня 2019 року почесний житель м.Яготин  Іван Прокопович Левченко відзначив своє день народження.

Привітати Івана Прокоповича завітав голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський.

«Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого дня народження! Сердечно бажаю Вам міцного здоров’я, радості та любові, добра і благополуччя. Нехай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність та уміння творити добро! Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини! Щастя Вам, земних щедрот, невичерпної енергії у всіх добрих справах, відчуття повноти і неповторності життя!» - звернувся до імениннника, голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський.

Народився Іван Прокопович Левченко 23.06.1930 р.н., с. Бутівці Хорольського району Полтавської області.

Свою трудову діяльність, Іван Прокопович розпочав в 1949 році після закінчення Хорольського технікуму механізації, механіком Гребінківської МТС на Полтавщині.

         Після служби в армії з 1952 року працює в системі “Сільгосптехніки” в нашому районі на посадах інженера, головного інженера і заступника керуючого по торгівлі.

         В 1969 році призначається директором Яготинського бурякорадгоспу одного з найбільших господарств району.

         З 1977 року працював начальником управління сільського господарства, а з 1985 року головою районного агропромислового об’єднання.

         За час роботи в агропромисловому комплексі району Іван Прокопович проявив чудові організаторські здібності керівника району.

         В той період проводиться масове будівництво матеріально-технічної бази господарств, оновлюється машинно-тракторний парк. Проводиться спеціалізація в тваринництві, що дає свої позитивні результати.

  За час своєї роботи Іван Прокопович заслужив шану і повагу жителів району, йому присвоєне звання “Почесний житель району”. Після виходу на пенсію продовжує активне громадське життя – обрався депутатом Яготинської міської ради, головою громадської ради при голові райдержадміністрації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування