Голова адміністрації В.С.Шмигановський провів нараду з керівниками закладів охорони здоров'я

Дата: 06.02.2019 16:53
Кількість переглядів: 635

Фото без описуВ умовах соціально –економічних перетворень, що відбуваються в Україні, проблеми охорони здоров’я населення залишаються одними з найбільш складних та актуальних. Тому протягом останніх років галузь охорони здоров’я «переживає» ряд реорганізаційних процесів, які спрямовані на удосконалення системи охорони здоров’я та забезпечення якісного медичного обслуговування населення району.

6 лютого, голова адміністрації В.С.Шмигановський провів чергову нараду щодо впровадження медичної реформи в Яготинському районі. Участь у нараді взяли головний лікар комунального некомерційного підприємства «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І. Сахно та в.о. головного лікаря КНП «Яготинська центральна районна лікарня» П.М.Гавриленко.

За словами головного лікаря КНП «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І.Сахно станом 06.02.2019р. в районі заключено  27 621 декларації. Відсоток укладених декларацій (договорів) від постійного населення територій складає 84,76 %.

В ході наради присутні обговорили питання, що стосувалися капітального ремонту Годунівського фельдшерського пункту, звершення капітального ремонту в амбулаторії загальної сімейної медицини в мікрорайоні Птахофабрика, ремонту водопровідно- каналізаційної мережі в Яготинській центральній районній лікарні, покращення якості та доступності надання медичної допомоги мешканцям району.

Підводячи підсумки наради голова адміністрації В.С.Шмигановський вкотре акцентував увагу присутніх на ввічливому ставленні до пацієнтів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування