На території Яготинського району продовжуються роботи з ліквідації ямковості

Дата: 19.06.2019 16:53
Кількість переглядів: 868

Стан доріг – однеФото без описужливіших для нього. І не лише тому, що дороги — це «товар», який так чи інакше «споживають» усі без винятку. А й тому, що від стану дорожньої інфраструктури залежать і безпека кожного з нас, і розвиток району.

Яготинська РДА об’єктивно оцінює становище: ситуація в дорожньому господарстві Яготинського районі складна. Але разом з тим: сьогодні ми можемо і змінюємо ситуацію на краще.

Так на території Яготинського району продовжуються роботи з ліквідації ямковості на автодорогах загального користування місцевого значення, які знаходяться на балансі Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації – генпідрядна організація ТОВ «Спецкомплектпостач», субпідрядна організація ТОВ ДП «Магістраль» та доріг державного значення, які знаходяться на балансі Служби автомобільних доріг у Київській області – підрядна організація ТОВ ДП «Магістраль».

На автомобільній дорозі державного значення Т-10-18 Бориспіль-Березань-Яготин ліквідовано ямковості 275 м2 з використанням гарячої асфальтобетонної суміші, пневмо-струменевим методом ліквідовано 450 м2 ямковості. Ремонтні роботи проводилися по вул. Переяславська та вул. Робітнича.

Здійснено ліквідацію 600 м2 ямковості по вул. Шевченка на що використано 70 т. асфальтобетону. Роботи проводилися від перехрестя вулиць Шевченка та Костяченка до перехрестя вулиць Шевченка та Щорса. Планується продовжити проведення відновлення дорожнього полотна по вул. Шевченка.

На автомобільній дорозі державного значення Т-25-41 Новий-Биків-Згурівка-Яготин в районі ЗОШ І-ІІІ ст. №3 та Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділення поліції ГУ Національної поліції у Київській області пневмо-струменевим методом ліквідовано 400 м2 ямковості.

Пневмо-струменевим методом ліквідовано 1000 м2 ямковості на автомобільній дорозі місцевого значення С102507 /М-03/-Гречанівка (с. Черняхівка).

Закликаємо водіїв - бути уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки, дбайте про власну безпеку та безпеку інших.

Сектор з питань цивільного захисту та інфораструктури 

О.Головченко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування