Робоча нарада з питань розміщення полігону твердих побутових відходів в Яготинському районі

Дата: 29.11.2018 16:53
Кількість переглядів: 631

Фото без описуСьогодні, 29 листопада 2018 року, в приміщенні малої зали адміністрації, відбулась робоча нарада з питань розміщення полігону твердих побутових відходів в Яготинському районі. В засіданні взяли участь радник голови адміністрації О.В.Васільєв, перший заступник міського голови С.О.Овчаренко, начальник відділу містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства адміністрації Г.О.Колозіна, начальник відділу в Яготинському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області Л.Г.Дьоміна, голова виконавчого комітету Райківщинської сільської ради В.Г.Парфененко.

Програмою поводження з твердими побутовими відходами у Київській області на 2017-2020 роки, затвердженою рішенням Київської обласної ради від 19.05.2017 № 301-14- VII заплановано ряд заходів спрямованих на зменшення забруднення навколишнього природного середовища по місту Яготин Київської області.

Так, в рамках засідання присутні окреслили шляхи вирішення проблеми поводження з твердими побутовими відходами в м.Яготин та розробили план реалізації заходів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування