Відбувся особистий прийом громадян головою районної державної адміністрації

Дата: 10.10.2018 16:52
Кількість переглядів: 499

З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян» та метою забезпечення постійного зв’язку між органом виконавчої влади і громадянами, реалізації конституційного права громадян на особисте звернення голова районної державної адміністрації В.С.Шмигановський постійно проводить особисті прийоми.

Так, 10 вересня  2018 року, під час особистого прийому громадян мешканцями  Яготинського району були порушені питання щодо капітального ремонту вул. Київська, освітлення вулиці в с.Фарбоване, незаконного захвату земельної ділянки сусідами,

Були також звернення і особистого характеру, а саме: про матеріальну допомогу на лікування, допомоги на встановлення індивідуального опалення та інші питання соціального захисту.

Під час особистого прийому мешканці району отримали кваліфіковані роз'яснення та відповіді на всі порушені питання, в свою чергу працівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації голова адміністрації  дав ряд доручень щодо оперативного опрацювання та остаточного вирішення звернень громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування