“Вибори 21 липня будуть відкритими та прозорими”, - В.С.Шмигановський у межах зустрічі із міжнародними спостерігачами

Дата: 26.06.2019 16:49
Кількість переглядів: 1243

Фото без опису26 червня, голова райдержадміністрації В.С.Шмигановський провів робочу зустріч з пані Елізабет Кінгстон та паном Реймондом Белей, довгостроковими міжнародними спостерігачами Місії Спостереження за Виборами Президента України та Парламенту 2019 року. В рамках зустрічі  присутні обговорили функції та завдання, покладені на органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування при підготовці до проведення позачергових виборів до Верховної ради України, які відбудеться невдовзі 21 липня.

Відкриваючи зустріч, очільник району зазначив, що місія міжнародних спостерігачів націлена на забезпечення прозорості, законності та верховенства права.

«Цих принципів дотримуємося й ми. Тому ми дорожимо увагою міжнародних партнерів. Потрібно, щоб люди знали, що саме їх голос вирішує долю країни. І ми зробимо все для того, щоб кожен голос був врахований», - запевнив Василь Степанович.

Василь Степанович відзначив, що районна державна адміністрація завжди відкрита до співпраці із міжнародними організаціями, особливо, коли мова йде про проведення виборів. Та коротко окреслив основні функції покладені на районну виконавчу владу у цьому процесі. Серед них – забезпечення роботи виборчих дільниць, ведення реєстру виборців та стабільність роботи учасників виборчого процесу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування