Роль практичного психолога в збереженні психологічного здоров’я дітей та дорослих

Дата: 24.10.2018 16:49
Кількість переглядів: 537

Фото без опису23  жовтня 2018 року на базі Яготинського районного будинку дитячої та юнацької творчості методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації проведено семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти району  з теми «Роль практичного психолога в збереженні психологічного здоров’я дітей та дорослих».

В ході роботи семінару розглянуті питання:

  1. Роль практичного психолога в збереженні психологічного здоров’я дітей та дорослих. Мрачик Н.А.,методист РМК відділу освіти,молоді та спорту,  Гавіжа С.С.,практичний психолог Яготинського ДНЗ №2 «Дюймовочка».
  2. «Умови збереження психічного здоров’я дошкільників». Практикум. Коцюба Л.Д., практичний психолог Яготинського ДНЗ № 1 «Зіронька».
  3. Профілактика емоційного вигорання педагогів ДНЗ в умовах сучасних змін. Литовченко Н.Б.,практичний психолог Яготинського  ДНЗ № 3 «Ромашка».
  4. Особливості психологічного супроводу інклюзивної освіти в закладах загальної  середньої та дошкільної  освіти. Погорєлова Г.В., практичний психолог Капустинського НВК.
  5. «Ресурсний потенціал особистості». Практикум. Яковець В.М., практичний психолог Яготинського НВК № 3.
  6. «Про право дітей на виховання та проживання у сім’ї» (лист Міністерства соціальної політики України від 12.08.2018 №15727/0/2-18/57 «Про право дітей на виховання та проживання у сім’ї» ).
  7. Про проведення інформаційних кампаній щодо протидії торгівлі людьми.
  8. Різне. (Планування, ведення документації. Підготовка інструментарію.). Мрачик Н.А., методист РМК відділу освіти, молоді та спорту.

По завершенню семінару прийняті методичні рекомендації щодо даної тематики.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування