Заміна системи опалення в Яготинському НВК «СШ – ЗОШ І-ІІІ ст. №3»

Дата: 10.01.2019 16:45
Кількість переглядів: 871

Фото без описуОсвіта  – основа  інтелектуального,  культурного,  духовного, соціального, економічного розвитку суспільства і держави. Сьогодні серед актуальних завдань районної влади в цій галузі є забезпечення високої якості освіти та рівного доступу до неї. Однією із складових забезпечення рівного доступу до освіти є створення належних та комфортних умов для всіх учасників навчально-виховного процесу, збереження та поліпшення їх матеріально-технічної бази.

Днями розпочались роботи з заміни системи опалення та встановлення додаткових обігрівальних засобів в Яготинському НВК «СШ – ЗОШ І-ІІІ ст. №3».

Наразі вже частково проведено зварювальні роботи системи опалення у декількох класах початкової школи, встановлені нові стояки, закуплено додаткові батареї. Всього планується встановити 34 додаткові батареї. Ремонтні робіти системи опалення будуть проведені в 4 класах початкової школи та спортивному залі.

Виконавцем робіт аналогічно, як і по ДНЗ №1 «Зіронька» виступає КПТМ «Яготинтепломережа.

Одним з пріорітетних напрямів роботи районної влади є піклування про підростаюче покоління та забезпечення комфортних умов перебування дітей в закладах освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування