Відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 20.05.2019 12:45
Кількість переглядів: 637

Під керівництвом заступника голови адміністрації В.М.Гончара відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. В засіданні взяли участь члени комісії, голови сільських рад. На порядок денний засідання виносились наступні питання:

1. Про припинення газопостачання с.Панфили, с.Засупоївка, с.Федорівка, с.Райківщина, с.Рокитне, с.Розумівка та частково м.Яготин.

2. Про передачу теплових мереж та котелень на баланс КПТМ «Яготинтепломережа».

Як доповів, старший інженер з експлуатаційної діяльності Переяслав-Хмельницького відділення ПАТ «Київоблгаз» А.В.Зуєвич у зв’язку з проведенням 10.06.2019 по 21.06.2019 планових ремонтних робіт (ревізія та ремонт засувок, різьбових, фланцевих з’єднань) на газопроводах високого тиску, з подальшим їх зонуванням для виявлення понаднормових втрат природного газу буде припинено газопостачання с. Панфили – 475 абонентів, с. Засупоївка – 341 абонент, с. Федорівка – 47 абонентів, с. Райківщина – 241 абонент, с. Рокитне – 74 абонента, с. Розумівка – 16 абонентів та частково м. Яготин – 5535 абонентів.

Враховуючи вище викладене комісія вирішила зобов’язати Переяслав-Хмельницьке відділення ПАТ «Київоблгаз» при виконанні газонебезпечних робіт пов’язаних з припиненням газопостачання, заповнення газопроводів природним газом, доведення тиску газу до робочого та пуску газу в житлові будинки суворо дотримуватись правил техніки безпеки, «Правил технічної експлуатації систем газопостачання», «Правил безпеки систем газопостачання»; Переяслав-Хмельницькому відділенню ПАТ «Київоблгаз», виконавчим комітетам міської та Панфильської, Засупоївської, Райківщинської сільських рад здійснити заходи по оповіщенню населення в с.Панфили, с.Засупоївка, с.Федорівка, с. Райківщина, с.Рокитне, с.Розумівка та м. Яготин про відключення від газопостачання; Переяслав-Хмельницькому відділенню ПАТ «Київоблгаз» після проведення всіх робіт та позитивних результатів випробувань здійснити заходи по відновленню газопостачання.

Директор КПТМ «Яготинтепломережа» О.С.Форостяний, звернувся до присутніх з пропозицією взяти на баланс підприємства котельні ДНЗ№4 «Пролісок», ДНЗ №5 «Берізка», Фарбованського, Ничипорівського, Капустинського НВК, а також теплові мережі Яготинського НВК №1, та №2.

Після детального обговорення, комісією прийнято рішення передати вказане питання на вивчення відповідним спеціалістам, після чого буде прийнято остаточне рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування