Щотижнева апаратна нарада при голові райдержадміністрації В.С.Шмигановському

Дата: 22.10.2018 16:44
Кількість переглядів: 775

Фото без описуПід керівництвом голови районної державної адміністрації В.С.Шмигановського, 22 жовтня 2018 року, відбулася щотижнева апаратна нарада за участю першого заступника голови райдержадміністрації Т.П.Сухенко, заступника голови райдержадміністрації В.М.Гончара, керівника апарату райдержадміністрації В.Б.Шишко, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників установ та організацій району.

В рамках наради присутні розглянули ряд актуальних питань, що стосувалися виконання доручень голови Яготинської районної державної адміністрації за підсумками розширеної апаратної наради від 16.10.2018 №125-1, №126-1, про хід виконання розпорядження голови Яготинської районної державної адміністрації від 04.10.2018 №367 «Про початок опалювального сезону в населених пунктах Яготинського району» та стан призначень житлових субсидій населенню району на опалювальний період 2018/2019 років.

Голова виконавчого комітету Яготинської міської ради Н.М.Дзюба доповіла про виконання доручень голови райдержадміністрації В.С.Шмигановського за підсумками наради від 16.10.2018. Так,  за словами міського голови, 19 жовтня 2018 року працівниками КП "Міськсвітло" встановлено 6 освітлювальних ліхтарів на території торгових рядів по вул. Вокзальна. Вивезення сміттєвих контейнерів поблизу торгових рядів по вул. Вокзальна здійснюється 3 рази на тиждень: понеділок, середа, п’ятниця та додатково може проводитися в залежності від потреби.

Начальник відділу містобудування, будівництва, архітектури та ЖКГ адміністрації Г.О. Колозіна доповіла, що всі комунальні підприємства району, які мають ліцензії  та іншу дозвільну документацію на впровадження відповідного виду господарської діяльності, забезпечили проведення підготовчих та ремонтних робіт  житлових будинків, інженерних мереж та споруд, доріг, об’єктів благоустрою до опалювального сезону 2018/19рр.

Забезпечено проведення перевірок і прочищення димових та вентиляційних каналів. Продовжена робота щодо здійснення заходів з енергозбереження з урахуванням скорочення обсягів споживання енергоносіїв, переходу котелень на альтернативні види палива. Продовжується робота по встановленню лічильників тепла.

На сьогоднішній день забезпечено стовідсоткову готовність закладів культури та освіти, лікарень, установ соціального захисту населення до опалювального сезону.

Забезпечена технічна готовність автодорожньої техніки до роботи по розчистці автодоріг від снігових наметів. Заключені договора з підприємствами та організаціями різних форм власності для можливості залучення їх дорожніх машин та механізмів на снігоочисні роботи.

Розроблені оперативні плани на локалізацію наслідків аварій на інженерних мережах, з залученням аварійно – рятувальних служб до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Проведений пробний запуск теплових мереж району.

На сьогодні працюють 10 котелень дошкільних закладів, 17 з 18 котелень навчальних закладів, котельня Яготинської ЦРЛ.

Виконувач обов’язків начальника управління соціального захисту адміністрації Н.В.Коверник доповіла, що на даний час на обліку в управлінні  перебуває  11192 господарства,  які користуються субсидіями. А це близько 70% домогосподарства, які налічуються в місті та селах району.

З урахуванням прийнятих змін з травня поточного року субсидія призначається двічі на рік – у травні (на неопалювальний період з 1 травня по 30 вересня) і у жовтні (на опалювальний період з 01 жовтня по 30 квітня).

Для домогосподарств, які використовують природний газ або електричну енергію для індивідуального опалення, житлова субсидія на опалювальний сезон розраховується з 16 жовтня по 15 квітня включно.

Станом на 22.10.2018 до управління звернулося 3440 осіби з новим пакетом документів для призначення житлових субсидій на опалювальний період 2018-2019 років, із них призначено – 2695 справ, відмовлено – 361, на доопрацюванні –384 справи (перевірка соціальним інспектором достовірності поданої інформації).

На сьогодняшній день відсутнє прграмне забезпечення для перерахунку субсидій на опалювальний період /жовтень 2018 – квітень 2019 рр./ в автоматичному режимі (3600 справ). 

Голова райдержадміністрації В.С.Шмигановський звернувся до керівників підприємств, установ та територіальних відомств з проханням провести роботи з благоустрою, щоб кожен заклад який відвідують жителі району мав охайних вигляд, територія установи була прибрана від сухого листя.

По завершенню апаратної наради головою райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та організацій району та звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування