Голова адміністрації В.С.Шмигановський провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації

Дата: 08.01.2019 12:43
Кількість переглядів: 659

8 січня 2019 року, голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський провів щотижневу апаратну нараду за участі першого заступника голови адміністрації Т.П.Сухенко, заступника голови адміністрації В.М.Гончара та керівників структурних підрозділів адміністрації.

На нараді йшлося про наповнення офіційного веб-сайту райдержадміністрації, дотримання правил трудової та виконавської дисципліни.

Під час наради керівники структурних підрозділів райдержадміністрації інформували про поточний стан справ за відповідними напрямами роботи.

За словами, голови адміністрації В.С.Шмигановського з лютого 2019 року в населених пунктах району планується проведення громадських слухань щодо формування Яготинської об’єднаної територіальної громади. На нараді, що відбулась 4 січня 2019 року за участі голів виконавчих комітетів міської та сільських рад дане рішення було відтримане всіма учасниками засідання.

По завершенню апаратної наради головою райдержадміністрації було надано ряд доручень керівникам структурних підрозділів адміністрації, звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування