Профорієнтаційна робота продовжується

Дата: 08.10.2018 10:42
Кількість переглядів: 514

Фото без описуЯготинською районною філією КОЦЗ проведені інтерактивні профорієнтаційні уроки: «Професія та спеціальність», «Джерела інформації про світ професій», «Гендер і професія» серед учнів 8-А, 8-Б класів Яготинського НВК №2.

На заході були присутні 28 учнів та класний керівник. Спеціалістами центру зайнятості надана інформація про послуги, які надає служба зайнятості, а також проговорено про фактори, які впливають на вибір майбутньої професії та помилки при виборі спеціальності.

 

З учнями обговорили актуальність робітничих професій, визначили джерела інформації про світ професій. На запитання «Що таке професія, що таке спеціальність?» діти висловлювали свою думку, які психологічні особливості і риси характеру людина повинна мати, щоб побудувати кар’єру. Учні прослухали міні лекцію «Гендер і професія», дискутували на тему «Стать і Гендер», почули міфи і факти про гендер. Після обговорення були проведені інтерактивні вправи на закріплення матеріалу, була надана інформація, де можна пройти тестування на професійну спрямованість. Учні отримали відповіді на свої запитання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування