Голова правління ПАТ "Київблгаз" Д.С.Дронов провів особистий прийом громадян

Дата: 17.12.2018 16:41
Кількість переглядів: 1240

17 грудня 2018 року, у залі засідань Яготинської райдержадміністрації голова правління ПАТ «Київоблгаз» Дмитро Сергійович Дронов провів особистий прийом громадян щодо актуальних питань та проблематики газопостачання в Яготинському районі.

Зустріч пройшла у формі відкритого діалогу, під час якого всі бажаючі мали змогу задати питання котрі стосуються газопостачання та отримати відповідь від керівника ПАТ «Київоблгаз» Д.С.Дронова.

В зустрічі взяли участь голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський, керівник ТОВ «Київоблгаз збут» Д.А.Смоляков, начальник Переяслав Хмельницького відділення ПАТ «Київоблгаз» А.В.Зуєвич, старший інженер з експлуатаційної діяльності Переслав –Хмельницького відділення ПАТ «Київоблгаз» С.А. Шабельник, голови виконавчих комітетів сільських рад, керівники підприємств, установ, організацій, територіальних відомств, представники засобів масової інформації та громадськість Яготинського району.

Громадяни з помітною активністю висвітлювали проблематику галузі. Вони звертались до Дмитра Сергійовича з актуальними питаннями газопостачання, а саме, про якість газу в трубі, про непомірно високі ціни за спожитий газ, про нараховані боргові зобов’язання з неврегульованим питанням щодо їх оплати, роботи працівників Яготинської дільниці ПАТ «Київоблгаз» з відключення та підключення газопостачання, роботи контролерів котрі знімають показники лічильників, роботи фірм, що проводять перевірку димових та вентиляційних каналів.

Жодного запитання Дмитро Сергійович не оминув увагою, щоправда чимало питань виявилось не в його компетенції і залишились без конкретної відповіді в силу того, що ПАТ «Київоблгаз» займається суто питаннями газопостачання.

З поміж іншого, Дмитро Дронов доповів, що голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук тримає на контролі «газові» питання області і налаштований зробити усе, аби послуги газопостачання надавались населенню якісно та вчасно. На питання, які були в компетенції Яготинського дільниці ПАТ «Київоблгаз» відповідав керівник дільниці Сергій Анатолійович Шабельник.

Голова адміністрації В.С.Шмигановський підводячи підсумки проведеної зустрічі подякував Д.С.Дронову за візит, та запевнив присутніх, що райдержадміністрація і надалі буде працювати для людей захищаючи їх інтереси.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування