Нові робочі місця та додаткові інвестиції в район

Дата: 09.01.2019 16:41
Кількість переглядів: 2340

Яготинщина стоїть на порозі об'єднання територіальної громади, якого вимагає реформа децентралізації. ЇЇ успішна реалізація можлива лише за умови врахування перспектив та можливостей громади в межах майбутнього об'єднаня.

Наразі важливо активно працювати для того, щоб створити максимально привабливі та комфортні умови життя для мешканців, які включають надання якісних та доступних послуг, створення нових робочих місць, розвиток інфраструктури, благоустрій та ін. Для цього необхідний пошук додаткових джерел фінансування соціально-економічного розвитку.

Оскільки залучення інвестиційних ресурсів до району може суттєво вплинути на зміну його економічного становища, викликати зміни на ринках робочої сили та капіталу, очільник району приділяє цьому питанню ключову увагу. В цьому напрямку вже ведеться активна робота.

Зокрема, 9 січня 2019 року за ініціативи голова райдержадміністрації В.С.Шмигановського, відбулась зустріч з німецькими інвесторами, що мають намір збудувати рибний завод на теренах Яготинського району.

В зустрічі також взяли участь голова районної ради П.В.Гайдай, міський голова Н.М.Дзюба, депутат районної ради В.П.Семеняка,заступник голови адміністрації В.М.Гончар, начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин О.М.Кудрявський.

В ході зустрічі в районній державній адміністрації сторони обговорили можливі шляхи співпраці та розглянули інвестиційно привабливі земельні ділянки відповідно до зазначених параметрів. Після офіційної частини учасники зустрічі виїхали на місця розташування земельних ділянок, аби наочно показати їх інфраструктуру та розташування.

"Діяльність органів влади зараз орієнтована на майбутнє, а саме на можливість створення нових виробничих потужностей та нових робочих місць. В умовах глобальної конкуренції за інвестиції в інвесторів є вибір із великої кількості місць для інвестування. Районна державна адміністрація готова працювати для того, щоб утримати потенційного інвестора та сприяти формуванню сприятливого інвестиційного клімату в районіі", - прокоментував зустріч В.С.Шмигановський.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування