Відбувся публічний звіт голови Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановського

Дата: 21.02.2019 16:40
Кількість переглядів: 757

Фото без описуУ зв’язку зі вступом у дію в травні 2016 року нової редакції Закону України «Про державну службу», відповідно до статті 45 цього закону, керівники усіх органів виконавчої влади щорічно виступають з публічним звітом про підсумки діяльності відповідного державного органу за участю представників підприємств, установ, організацій,професійних спілок, некомерційних організацій, експертів відповідних галузей та засобів масової інформації.

Так, з метою інформування громадськості про результати діяльності районної державної адміністрації за підсумками минулого року 21 лютого 2018 року у великому  залі адміністрації відбувся публічний звіт голови районної державної адміністрації В.С.Шмигановського.

На початку зібрання В.С.Шмигановський зазначив, що основні напрямки роботи райдержадміністрації ґрунтуються на принципах втілення в життя реформ, ініційованих Президентом України та Кабінетом Міністрів України, їх практичної реалізації на місцях та забезпечення економічного і соціального розвитку району.

Під час свого звіту голова районної державної адміністрації охарактеризував роботу райдержадміністрації впродовж минулого року з усіх стратегічних напрямків, детально зупинившись на бюджетних питаннях, інвестиціях, реалізації проектів, соціальному захисті населення та на конкретних справах, що втілені в життя в галузях освіти, медицини, культури. Разом з тим присутні мали змогу переглянути презентацію звіту в слайдах

Підсумовуючи свій виступ, В.С.Шмигановський зазначив, що основною  метою діяльності райдержадміністрації є забезпечення соціально-економічного та культурного розвитку, надання доступних і якісних адміністративних послуг. Керівник району висловив впевненість, що у 2019 році райдержадміністрацією та її структурними підрозділами і в подальшому будуть вживатись дієві заходи, спрямованні на покращення рівня життя мешканців району, забезпечення їх економічних та соціальних гарантій.

Після закінчення доповіді усі бажаючі мали можливість задати питання та отримати вичерпні відповіді на них від голови райдержадміністрації.

Крім того на публічний звіт голови завітали громадяни, які дякували очільнику району за проведену роботу, а саме створення інклюзивно-ресурсного центру, заміну системи опалення в дитячому садочку та надання матеріальної допомого для встановлення електричного опалення в мікрорайоні Птахофабрика.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування