Для дітей канікули – це період зміцнення здоров’я, нових знайомств та пригод. А ще – яскравих вражень, творчості, пізнання світу…

Дата: 11.06.2019 16:33
Кількість переглядів: 912

Фото без описуЦікаво провести перший місяць літнього відпочинку з 28 травня по 13 червня 2019 року змогли у пришкільних таборах відпочинку та оздоровлення з денним перебуванням 760 учнів 5-8 класів. Це становить 21,6% від усіх школярів району, а саме: дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей-інвалідів, дітей учасників АТО та ООС, дітей які не мають протипоказань перебування у складі організованих груп, відпочило у пришкільних таборах з денним перебуванням.

Пришкільні табори відпочинку – це не лише місце перебування дитини в час, коли батьки працюють, а й справжнє змістовне дозвілля для малечі з добре підготовленою програмою культурно-масових заходів та захоплюючими екскурсіями. Їх відпочинок забезпечували начальники таборів та їх заступники, вихователі, керівник гуртків, працівники кухні, технічні працівники.

Особлива увага при організації виховної роботи приділялася формуванню в учнів основ здорового способу життя. З цією метою проводилися спортивні естафети, змагання з легкої атлетики, волейболу, «веселі старти», спортивні джунглі тощо. З метою формування здорового способу життя засобами туристсько-краєзнавчої роботи, розширення кругозору дітей, виховання моральних якостей проведено Дні туризму.

 Для організації дозвілля табору проведено ряд навчальних закладів залучили публічно-шкільні бібліотеки, місцеві музеї, позашкільні навчальні заклади.  

11.06.2019 року змістовні лекції відповідної тематики для учнів шкіл м. Яготина у цей день прочитали працівники служби у справах дітей та сім’ї, районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Яготинської районної державної адміністрації, представник ювенальної превенції відділку поліції. З дітьми проведено вікторини на тему національно-патріотичного виховання.  Запропонували звертатися батькам з питань оздоровлення та відпочинку дітей в закладах оздоровлення та відпочинку до служби у справах дітей та сім’ї Яготинської РДА.

 

 

Служба у справах дітей та сім’ї,

Яготинський районний центр

соціальних служб для сімї, дітей та молоді

Яготинської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування