Голова адміністрації В.С.Шмигановський провів розширену нараду з питань функціонування на території Яготинського району районної організації Червоного Хреста

Дата: 28.01.2019 17:16
Кількість переглядів: 689

Голова адміністрації В.С.Шмигановський провів розширену нараду з питань функціонування на території Яготинського району районної організації Червоного Хреста. В засіданні взяли участь перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко, начальник управління фінансів адміністрації О.І.Барсук, головний лікар комунального некомерційного підприємства «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І. Сахно,  т.в.о. головного лікаря КНП «Яготинська центральна районна лікарня» П.М.Гавриленко,  інженер з експлуатації будівель Яготинської центральної районної лікарні Ю.В.Радченко, начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин Яготинської міської ради О.М.Кудрявський, державний реєстратор Центру надання адмінісративних послуг адміністрації С.С.Козинець, голова Яготинської районної організації Червоного Хреста В.І.Солод.

В рамках наради присутні обговорили питання, що стосувались отримання гуманітарної допомоги від мальтійських та німецьких партнерів та її розподіл, стан утримання будівель, що належать районній організації та налагодження співпраці з районним керівництвом.

Варто відзначити, що на сьогодні на балансі районної організації перебуває житловий будинок по вул. Перогова, 1, а тому головним акцентом було вирішення питання щодо його утримання та використання.

Аналізуючи роботу районної організації Червоного Хреста голова адміністрації В.С.Шмигановський, акцентував увагу на нераціональному використані гуманітарної допомоги, відсутності документів про її наявність на складі закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування