Відбулось навчання працівників господарств для отримання допуску на право роботи з пестицидами та агрохімікатами

Дата: 23.05.2019 16:15
Кількість переглядів: 716

Фото без опису23 травня 2019 року у приміщенні Яготинської райдержадміністрації спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області проведено навчання осіб робота, яких пов’язана із транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, які передбачені  Законами України «Про захист рослин», «Про пестициди та агрохімікати», наказу міністерства сільського господарства і продовольства №158 від 27.05.1996 р. «Про затвердження програми навчання працівників, робота яких пов’язана з організацією та безпосереднім проведенням робіт по транспортуванню, зберіганню, застосуванню, торгівлею пестицидами і агрохімікатами».

Виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 18.09.1995 р. № 746 «Про затвердження Порядку  одержання допуску (посвідчення) на право роботи, пов’язаної з транспортуванням, зберіганням,  застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами».

В рамках навчання виступили провідний спеціаліст відділу контролю за обігом ЗЗР ГУ Держпродспоживслужби в Київській області –В.В.Журавський, головний фахівець відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в Яготинському районі – Л.М. Ткаченко, провідний фахівець відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в Яготинському районі Т.Л.Маслова.

До навчання були запрошені керівники, спеціалісти та робітники Яготинсього району, які в своїй діяльності застосовують засоби захисту рослин та агрохімікати.В ході навчання було доведено основні вимоги чинного законодавства України, що стосуються застосування засобів захисту рослин, вимог санітарного законодавства,охорони праці, щодо правил та особливостей поводження з пестицидами та агрохімікатами. 

Згідно наданих заяв, учасникам навчання видано допуски та посвідчення на право безпечної роботи з пестицидами і агрохімікатами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування