Відбулась он-лайн нарада під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації О.Д.Терещука

Дата: 06.12.2018 16:14
Кількість переглядів: 743

5 грудня 2018 року, під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації О.Д.Терещука відбулась он-лайн нарада з питань оптимізації поштових відділень ПАТ «Укрпошта» та відділень АТ«Ощадбанк» на території Київської області.

В засіданні он - лайн наради взяли участь голови райдержадміністрації, міські голови, голови ОТГ, сільські голови, представники КМД ПАТ «Укрпошта», АТ«Ощадбанк», Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, редактори районних видань.

Від Яготинського району участь в засіданні взяли участь голова адміністрації В.С.Шмигановський, перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко, заступник голови адміністрації В.М.Гончар, начальник ЦПЗ №8 КМД ПАТ «Укрпошта» В.М.Гордієнко, сільські голови, головний редактор газети «Яготинські вісті» О.С.Красний.

         Як доповіла, начальник ЦПЗ №8 КМД ПАТ «Укрпошта» В.М.Гордієнко центру поштового зв’язку №8 підпорядковується відділення поштового зв’язку Яготинського, Переяслав-Хмельницького, Згурівського районів всього: 60 ВПЗ ( з них 54 стаціонарних ВПЗ та 6 ПВПЗ).

Всі сільські стаціонарні ВПЗ Яготинського району з 26.12.2018 будуть працювати відповідно до наказу №788 та нормативів ( від 500 чол. – 1 день на тиждень, від 501- до 1200 чол. – 2 рази на тиждень, від 1021 чол. – 3 дні на тиждень). На жаль не всі ВПЗ входять в норматив 2 дні на тиждень ( вт,пт), в таких населених пунктах.

З метою оптимізації  операційних витрат КМД ПАТ «Укрпошта», підвищення операційної ефективності функціонування мережі ВПЗ у сільській місцевості  на виконання наказу КМД №1368 від 17.09.2018 р. «Про оптимізацію чисельності штату 6 ЦПЗ» (Бориспіль, Бородянка, Васильків, Кагарлик, Бровари, Яготин) проведено розрахунок чисельності штату працівників згідно з діючими в ПАТ «Укрпошта» нормативними документами. Таким чином замість 0,3 - 0,4 ставки сільські відділення із мізерними обсягами більша частина наших поштовиків будуть забезпечені повною зайнятістю і відповідно зарплатою, але проведення вказаних дій можливе лише при об’єднанні двох посад начальника відділення та листоноші, так з 30 посад - 12 підпадають під скорочення.

В рамках наради голова Київської обласної державної адміністрації О.Д.Терещук запевнив присутніх про накладення мораторію на закриття поштових відділень та вивільнення працівників.

Голови сільських рад Яготинського району в котрих планується вивільнення листонош звернулися до начальника ЦПЗ №8 КМД ПАТ «Укрпошта» В.М.Гордієнко з проханням залишити посади листонош, в свою чергу запевнивши в поліпшенні матеріально - технічного забезпечення поштових відділень.

В Яготинському районі не проводились заходи щодо оптимізації відділень АТ «Ощадбанк» на сьогодні  в районі працює 2 відділення.

З метою покращення надання послуг з обслуговування населення в с.Сулимівка та с.Фарбоване планується встановлення банкоматів АТ«Ощадбанк».

За підсумками он-лайн наради голова адміністрації В.С.Шмигановський надав відповідні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування