У 2018 році діти Київщини отримали понад 122 мільйона гривень аліментів

Дата: 03.10.2018 16:06
Кількість переглядів: 527

Фото без описуЗ початку року батьки Київщини сплатили власним дітям 122 мільйони 150 тисяч гривень аліментів.

 

Про це повідомляє Головне територіальне управління юстиції у Київській області.

Водночас завдяки дії першого пакету законів #ЧужихДітейНеБуває державні виконавці області стягнули з боржників понад 57 мільйонів гривень. Крім того, за цей час винесено 5 553 постанови про тимчасове обмеження боржників у праві керування транспортним засобом, у праві користування зброєю та полювання. 5 551 постанова стосується обмеження у праві виїзду за кордон для тих батьків, які мають заборгованість по аліментах. Також 60 осіб залучено до громадських робіт через злісне ухилення від сплати коштів для утримання своїх дітей.

Як відомо, з кінця серпня цього року вступив у дію другий пакет законів #ЧужихДітейНеБуває, яким передбачено ще більше посилення відповідальності для тих батьків, які відмовляються піклуватися про дітей. І перші результати дії нових норм не забарилися: днями Бородянським районним відділом ДВС лише з одного боржника стягнуто 390 тисяч гривень боргу за аліментами.

Управління державної виконавчої служби ГТУЮ у Київській області рекомендує всім батькам, які мають заборгованість зі сплати аліментів, сплатити кошти добровільно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування