В м.Яготин триває капітальний ремонт внутрішніх приміщень амбулаторії загальної практики та сімейної медицини №1 КНП «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги»

Дата: 18.12.2018 16:01
Кількість переглядів: 651

Фото без описуНаразі в м.Яготин триває капітальний ремонт внутрішніх приміщень амбулаторії загальної практики та сімейної медицини №1 КНП «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги», що розташована за адресою: вул. Ветеранів, 5.

За словами головного лікаря КНП «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І.Сахна, відкриття амбулаторії в мікрорайоні «Птахофабрика» дасть можливість медицині бути ближче до людей, надавати вчасно та якісно медичні послуги.

В закладі передбачені приміщення реєстратури, сімейного лікаря, кабінет для щеплень та приміщення з ліжками для денного стаціонару. Заклад буде забезпечено одним лікарем сімейної медицини та двома медичними сестрами.

За словами, голови Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановського на проведення ремонту в приміщенні амбулаторії  виділено близько 195 тис.грн.. Вказаних коштів буде достатньо для забезпечення комфортних умов перебування лікарів та пацієнтів в закладі охорони здоров'я.

Ремонтні роботи планується завершити до 1 січня 2019 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування