З Днем фізичної культури і спорту

Дата: 11.09.2020 15:11
Кількість переглядів: 834

Фото без описуТрадиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту працівників організацій і установ фізичної культури і спорту, комунальних закладів, громадських організацій - День фізичної культури і спорту.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.  

Щиро вітаємо спортсменів, тренерів, ветеранів,  усіх фахівців галузі фізичної культури і спорту, всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху. Зичимо спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашого району. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів Яготинщини.

Бажаємо всім тренерам і наставникам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації. Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, у справі популяризації та розвитку фізичної культури!

Зі святом!

Відділ освіти, молоді і спорту адміністрації 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування