Вітання голови адміністрації О. Кудрявського з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Дата: 11.09.2020 11:57
Кількість переглядів: 956

Фото без описуШановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту!

Від щирого серця вітаю вас із з Днем фізичної культури і спорту, святом здорових, цілеспрямованих людей!

Вже стало доброю традицією  у другу суботу вересня відзначати свято усіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту. Воно об'єднує під своїми знаменами людей різних вікових груп, професій і інтересів, які своєю діяльністю популяризують здоровий спосіб життя та формують здорову націю. В усі часи саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства.

Сьогодні здоровий спосіб життя стає з кожним днем популярнішим, і це не просто данина моді, а бажання людей різних поколінь зберегти молодість і здоров’я. Фізична культура і спорт є невід’ємною частиною сучасного способу життя,  доброю ознакою утвердження краси і духовного здоров’я, прагнення людини до розвитку та самовдосконалення.

Щира подяка всім нашим спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, всім фахівцям галузі фізичної культури і спорту, всім прихильникам фізкультурно-спортивного руху за активну роботу з реалізації державної політики в галузі фізичної культури і спорту на Яготинщині, високу відповідальність, ентузіазм та цілеспрямованість, гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді!

Маю впевненість, що фізична культура і спорт буде міцним підґрунтям та вагомою запорукою популяризації спортивного руху в районі, зміцнення здоров’я громадян, здобуття блискучих перемог.

Тож бажаю всім міцного здоров’я, успіху та безперешкодного підкорення нових спортивних висот! Нехай ваші здобутки, натхненна праця і надалі примножують спортивну славу Яготинщини. Адже в здоровому тілі здоровий дух, а здорове і спортивне суспільство – це гідне щасливе майбутнє нашої нації! Зі святом!

З повагою

голова Яготинської районної державної адміністрації                            О. КУДРЯВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування